DELTEBRE

El deute de Deltebre, en mínims històrics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

08/03/2018

L'Ajuntament de Deltebre està en mínims històrics en matèria de deute. Les dades econòmiques del darrer exercici pressupostari, el 2017, contemplen que la ràtio d'endeutament en data 31 de desembre se situa al 40,49%, 4.769.000 euros, un mínim històric en la gestió del mateix ajuntament i que rebaixa amb un 12% el mínim ja aconseguit l'any anterior.

Al mateix temps, l'Ajuntament ha tancat l'exercici 2017 amb un romanent de tresoreria positiu de 4.520.000 euros. És a dir, més d'1.100.000 euros respecte a l'any anterior i més d'1.500.000 euros respecte a l'any 2015. L'estalvi net se situa en un percentatge del 20%. Aquestes dades i el compliment de la regla de la despesa, l'Ajuntament de Deltebre compleix amb tots els indicadors de solvència.

Durant el plenari del mes de març també es va aprovar la moció de la UGT en relació amb la vaga feminista convocada per aquest dijous 8 de març. Una moció presentada pel grup del Partit Demòcrata amb els vots a favor d'ERC, CE-Socialistes i l'abstenció de la CUP.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>