TORTOSA

El curs 2017-2018 començarà amb 26.353 alumnes a l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

01/09/2017

La directora d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, ha presentat aquest divendres les dades del nou curs al territori, que començarà el proper 12 de setembre amb un total de 26.353 alumnes. Tot i que les xifres encara són provisionals, pendent de la matrícula de batxillerat i dels cicles formatius al setembre, això suposa que hi haurà 980 alumnes menys que el curs anterior. En aquest sentit, baixen els alumnes a infantil, primària, batxillerats i cicles formatius, i només pugen a la secundària. Cid ha destacat el decreixement de 254 alumnes al segon cicle d’educació infantil, i ha constatat que cada vegada entren menys alumnes a les escoles.

El curs començarà amb 1.278 grups i un total de 2.359 docents, el que suposa un 6% respecte del curs anterior. En el cas de l’educació infantil i primària, la ràtio serà de 12,3 alumnes per docent, i a la secundària, de 8,3 alumnes per docent. Segons Cid, al territori hi haurà 134 professors més, cosa que vol dir que es continua incrementant recursos.

A les Terres de l’Ebre hi ha 188 centres públics i concerts, així com 57 llars d’infants, la majoria de titularitat municipal. Cid també ha detallat que s’han previst 67 actuacions de reforma, ampliació, millora, manteniment i rehabilitació d’escoles, amb un pressupost global d’1,2 milions d’euros. Un pressupost que representa més del doble que el que hi havia el curs passat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>