AMPOSTA

El comitè d’empresa mostra el seu rebuig a l’amortització d’un lloc de treball a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | AMPOSTA

28/03/2017

El ple de l’Ajuntament d’Amposta va viure aquest dilluns un moment força tens. Va ser en motiu de l’aprovació de la sisena fase de la modificació de la relació de llocs de treball que preveu amortitzar la plaça d’un treballador que porta 34 anys a l’Ajuntament per tal de crear una plaça d’assessor econòmic i recursos humans que respongui a les necessitats actuals del consistori. El comitè d’empresa va fer una crida a assistir al saló de plens per mostrar el seu rebuig a la decisió de l’equip de govern d’Esquerra Amposta. Tots els grups a l’oposició van votar en contra. La portaveu de CiU, Isabel Ferré, va remarcar que s’estava al davant d’un acomiadament i va lamentar que no s’hagi tingut en compte la seva experiència.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va remarcar que el govern municipal manté obertes les negociacions amb el treballador i que treballa per poder-lo reubicar.

D’altra banda, el ple a l’Ajuntament d’Amposta va aprovar per unanimitat una moció del PSC que demanava instar el govern espanyol a derogar la llei de reformar local per permetre que els consistoris reinverteixen el superàvit municipal en benefici de la ciutadania.

També es va aprovar la moció de Plataforma per Catalunya per eliminar el topall de 20.000 per obtenir el 95% de bonificació de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana després de la mort del cònjuge o els pares si es continua vivint al mateix habitatge.

També es van aprovar les mocions del PSC per a la millora en l’ordenació de la circulació a l’avinguda de la Ràpita, davant la benzinera Bon Àrea Guissona, i per instar la Generalitat a obrir una oficina, pròpia o compartida amb l’administració local, de l’Agència Tributària de Catalunya. Foto Manolo Velázquez.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>