LA SÉNIA

El clúster del moble català participa en un projecte europeu per promoure el lideratge professional de les dones


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | LA SÉNIA

08/03/2018

El clúster del moble i centre d'innovació en hàbitat de Catalunya (Cenfim) participarà en el projecte europeu 'Women in Power', que fomenta el lideratge professional i l'empoderament de les dones que treballen als sectors tradicionals. L'objectiu del projecte és esdevenir una eina per donar suport a la igualtat i l'equilibri de gènere a les juntes directives de les empreses europees. També vol facilitar la participació i l'accés a l'ensenyament mitjançant un curs de capacitació en línia gratuït i disponible en diversos idiomes. El material formatiu està dissenyat per acomodar les necessitats formatives d'un col·lectiu, que sovint compta amb poca preparació en educació secundària i terciària, però que té un coneixement profund sobre les indústries en què treballa.

Aquest projecte té una durada prevista de dos anys i té 299.000 euros de pressupost finançat per la Comissió Europea a través del programa Erasmus +, l'objectiu del qual és millorar la qualitat de l'ensenyament a Europa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>