AMPOSTA

El cartell del Carnestoltes d’Amposta demana llibertat amb llaços grocs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

08/02/2018

La reivindicació per l’alliberament dels “presos polítics” ha arribat al cartell del Carnestoltes d’Amposta. En aquest es pot veure un arlequí amb una cistella d’on surten llaços grocs i a sobre una cinta que vola on es pot llegir la paraula “llibertat” en diferents idiomes. El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Amposta, Ramon Bel, ha explicat que és una manera de recordar i reivindicar la llibertat dels presos.

Pel que a les activitats del propi Carnestoltes, aquestes arrencaran divendres 9 de febrer a la nit amb el Gran. Ja dissabte 10 de febrer a la tarda, a les 18:30 tindrà lloc la rua de carnestoltes, amb deu comparses i novetats en el recorregut. Se sortirà des de la rotonda de l’Olivera i fins a la plaça Ramon Berenguer IV.

Diumenge la tarda serà el torn dels més petits, amb el carnestoltes infantil i xocolatada al pavelló de Fires. Finalment, el proper dimarts 13 de febrer se celebrarà la rua d’enterrament de la sardina i l’encesa del taüt.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>