ALCANAR

El canareu Fran Gómez publica a Amazon ‘Un crimen perfecto y cómo resolverlo’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ALCANAR

09/04/2018

El jove escriptor canareu Fran Gómez acaba de publicar la seua primera novel·la, ‘Un crimen perfecto y cómo resolverlo’. Un thriller romàntic d’acció i de suspens, que explica la història d’un policia local que decideix col·laborar en la investigació d’un crim que té relació directa amb l’assassinat del rector de la universitat on va estudiar, i que ell va presenciar, sis anys abans. Un tipus de situacions que Gómez coneix bé, ja que és graduat en Criminologia i estudiant de Dret.

Ara, Gómez ha portat la seua afició cap als llibres, les sèries i les pel·lícules d’aquest gènere fins al límit, i ha decidit autoeditar-se la seua primera novel·la a través d’Amazon, tot prescindint de les editorials. De fet, el llibre ja es pot comprar per només 2,99 euros en versió digital, i per poc més de 13 euros en format paper. De fet, el llibre s’imprimeix a demanda, de forma individual, per a cada comprador.

‘Un crimen perfecto y cómo resolverlo’ es va posar a la venda dijous a través d’Amazon, i aquest cap de setmana s’ha situat entre els 100 thrillers més venuts en aquest portal.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>