L'AMPOLLA

El XXVI Congrés d’Atenció Primària, celebrat a l’Ampolla, s’obre a la població


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | L'AMPOLLA

26/10/2017

L'Ampolla acull els dies 26 i 27 d'octubre el XXVI Congrés d'Atenció Primària que permet formar i actualitzar als metges de família del territori que han de donar resposta a diverses situacions mèdiques. Les xerrades i activitats estaran obertes al públic en general.

Entre els tallers que s'imparteixen durant aquests dos dies n'hi ha dos sobre l'actuació d'urgència davant accidents a la via pública.

Damià Requena, metge i treballador a la unitat mòbil del SEM, ens ha explicat com són aquests tallers on s'ensenya com actuar immediatament després d'un accident.

El Congrés ha estat organitzat per la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària. Entre la resta de temes que es tractaran durant aquests dos dies hi ha els nous reptes de la medicina rural o les síndromes de sensibilització central com la fibromiàlgia o la fatiga crònica.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>