ROQUETES

El Volei Roquetes no pot amb el Barberà


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ROQUETES

28/11/2017

Tot i millorar el joc respecte a la jornada anterior, on el sènior masculí del Club Volei Roquetes feia un mal partit a la pista dels Monjos, els roquetencs van tornar a caure aquest cop davant el Barberà del Vallès per 1-3.

Malgrat començar el partit en bon peu, l'equip va anar desunflant-se, i a mesura que anava avançant el partit, el joc ofensiu de l'equip va anar minvant i va fer que l'equip visitant acabés guanyant finalment per 1-3 (amb parcials 25-21,17-25,10-25 i 20-25).

Millor sort van tenir la resta d'equips del Club Volei Roquetes. El cadet masculí es va desplaçar a la pista dels Monjos on van fer un bon treball guanyant per 1-3 (parcials 22-25,25-20,22-25 i 25-27).

El juvenil i cadet femení van rebre a l'Escola Elisabeth. Aquests dos equips van realitzar uns partits d'infart on no es va decidir el guanyador fins al cinqué set, amb victòria per als de casa per 3-2.

El pròxim cap de setmana tots els equips menys el juvenil i cadet masculí que jugarà contra l'Hospitalet descansaran.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>