ROQUETES

El Volei Roquetes inicia la temporada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | ROQUETES

04/10/2017

El Club Volei Roquetes ha tornat a emprendre la nova temporada amb l'equip sènior masculí jugant a casa contra el C.V. Monjos. Tal com s'esperava va ser un partit molt disputat, intens i igualat en tots els sets.

Els dos primers sets, l'equip local es va imposar per un ajustat 25-23 i 33-31. En el tercer i quart set, el Monjos va pujar una marxa superant als roquetencs fins a igualar el partit 2-2. El cinqué set ho va decidir tot, i l'equip visitant es va imposar per un ajustat 11-15. Per tant, final 2-3 a favor de l'equip visitant.

Tot i perdre aquest partit, les sensacions dels roquetencs van ser molt positives i amb ganes de poder rectificar els petits errors que van tenir de cara als pròxims partits.

També va jugar l'equip cadet femení enfront del C.V. Claver. Les roquetenques estrenaven categoria, i la seua falta d'experiència i nervis va fer que no poguessen superar a l'equip visitant, perdent per 0-3.

També va jugar l'equip juvenil femení contra el Claver. Tot i fer un molt bon partit i molt igualat, l'esforç no va ser suficient per a poder superar l'equip lleidatà que es va imposar per un ajustat 2-3 (25-17, 25-23, 27-29, 23-25 i 11-15).



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>