ROQUETES

El Tradicionàrius reuneix més de mil persones en la seva 24a edició


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ROQUETES

28/08/2017

Joseret i la seua rondalla han estat alguns dels protagonistes del Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre que aquest any ha reunit més de 1.200 persones. L’Hort de Cruells de Roquetes s’ha omplert aquest dissabte d’un públic entregat disposat a escoltar i participar de la música tradicional.

I entre els espectacles de la música popular per excel·lència ha pujat a l’escenari el cantant mallorquí Tomeu Penya, que ha substituït a la cantant també mallorquina Maria del Mar Bonet que va haver de suspendre el concert per una afonia.

Tomeu ha ofert als seus incondicionals un repàs del seu repertori, amb fragments molt desenfadats sobre la seva vida a les Illes Balears.

El regidor de Cultura de Roquetes, Sisco Ollé també ha destacat la gran diversitat de públic que atreu un Festival de música com el Tradicionàrius.

El Festival també ha comptat amb la presència del grup Solk amb músics de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat i el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries que ha ofert un concert de fusió amb Suc d’Anguila i Guardet lo Cantador. La nit ha acabat amb la música de ball de La Viu Viu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>