Albert Pascual | ASCÓ

18/12/2017

Santfeliuenc 0 - 3 Ascó

Important i molt treballada victoria al camp del Santfeliuenc, on els de Santi Castilllejo van saber aguantar el domini local, amb poc encert, i els asconencs van mostrar la seua efectivitat de cara a porta.

Amb aquesta victòria, l'Ascó acaba una magnífica primera volta en segona posició, només per darrere d'un imparable Espanyol B.

Els primers minuts van ser de domini local on van intentar sorprendre a un Ascó, ben ordenat, que defensava de manera efectiva per evitar el perill local.

A partir del quart d'hora, l'Ascó va començar a fer el seu joc, controlant i buscant la jugada que portaria al primer gol. Minuts de joc imprecís per part de tots dos equips, tot i que l'Ascó amb Cheikh i Sergi Moreno, anaven per feina.

Al minut 41, Sergi Moreno xutava de lluny una pilota que treia el porter, el rebuig, l'agafava Cheikh, que combinant amb Hèctor Garcia, i posteriorment de nou Sergi Moreno marcarien el primer gol del partit poc abans del descans.

A la segona part tot va continuar igual. Al 49 una centrada de Sergi Moreno no arribava a entomar-la Cheikh pels pèls. El control era dels locals, però sense encert ni cap oportunitat de gol.

Per la seua banda, l'Ascó continuava a la contra buscant la doble punta de Cheikh i Sergi Moreno. L'Ascó rebia el segon premi al minut 72 en una passada de Masqué que l'agafa Cheikh per la dreta i amb un fort xut situa el 2-0.

Amb un Santfeliuenc desfet, Peke en una gran jugada de l'Ascó marca el tercer.

L'Ascó va saber llegir en tot moment el partit, i es va emportar els tres punts en un partit que va significar la tornada de Guiu, que va participar en el tercer gol.