TORTOSA

El Pare Noel visitarà la Fira de Nadal del Nucli Antic de Tortosa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

29/11/2017

El nucli antic de Tortosa celebrarà la Fira de Nadal els propers 8, 9 i 10 de desembre. La inauguració oficial de la fira serà el divendres 8 a les 17.45 hores, al mateix temps que s'encendrà la il·luminació de Nadal a la plaça de la Cinta, acte en el que actuarà el Cor la Binota. El regidor de Comerç, Emili Lehmann, ha explicat que aquest any, com a novetat, es comptarà amb la visita del Pare Noel a la fira el diumenge 10 a la tarda, que arribarà acompanyat per les populars “Superheroïnes” de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa.

Pel que fa a les exposicions, el president dels Comerciants del Nucli Antic, Joan Iniesta, ha detallat que el Taller de Cinta Dalmau acollirà la dels populars “Clicks”, mentre que la de diorames i pessebres es podrà visitar a la Cripta de l'Església de la Reparació.

El president de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, Josep Baubí, ha remarcat l’encert d’haver recuperat la Fira de Nadal ara fa vuit anys. També ha aprofitat l’ocasió per destacar l’inici de les obres al carrer Botigues de la Sal, la propera instal·lació de biones de protecció a la pujada del pont de l’Estat, i la futura millora dels carrers Sant Felip Neri, la Mercè i la plaça dels Estudis.

Pel que fa a la Fira de Nadal també es faran tallers de manualitats, així com cantades de Nadales, hi haurà un corral d'animals, i no faltarà el Tió solidari que es farà el diumenge a partir de les 11.30 hores i fins a les 13.30 hores. Es comptarà, també enguany, amb la presència de personatges de la nissaga “Star Wars”, que oferiran un photocall a tothom qui es vulgui fotografiar amb ells el dissabte al matí entre les 12.00 hores i les 14.00 hores. //Foto AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>