TORTOSA

El PSC reclama el consell de ciutat i millores a polígon Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

28/06/2019

El PSC de Tortosa ha avançat les mocions que presentaran dilluns al ple ordinari del juliol, el primer del nou mandat. En primer lloc, una proposta per demanar la constitució immediata del consell de ciutat. Tot seguit, també una altra moció per demanar el correcte manteniment del polígon industrial Baix Ebre. El portaveu, Enric Roig, ha afirmat que la gran prioritat del PSC és la industrialització, el creixement econòmic i l’ocupació. Per això, ha denunciat la situació del polígon de Campredó.

Quant a la proposta sobre el consell de ciutat, Roig ha recordat que es tracta d’un dels molts incompliments de l’anterior govern del PDeCAT i Esquerra. El portaveu dels socialistes ha remarcat que el reglament de participació ciutadana no s’està implementant correctament.

Roig ha afegit que el consell de ciutat hauria de participar en la planificació estratègica de ciutat, tenint en compte que l’Ajuntament també té pendent d’abordar l’esborrany del pla estratègic que ha redactat la URV.

Roig ha tornat a lamentar que no s’haja pogut materialitzar un govern d’esquerres a Tortosa. Amb tot, ha garantit que faran una oposició constructiva, i que defugiran la “bronca innecessària” amb el govern de Meritxell Roigé.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>