TORTOSA

El PSC insta a Roigé a reclamar pediatres i vetllar pels centres especials de treball


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

27/02/2019

El grup municipal del PSC presentarà dues mocions al proper de l’Ajuntament de Tortosa amb la voluntat de resoldre els “problemes reals” dels veïns i veïnes del municipi. El portaveu del PSC, Enric Roig, ha explicat que la primera moció demana garantir el servei de pediatria als centres d’atenció primària de la ciutat davant la problemàtica que afirma s’ha generat en diferents ocasions per la manca d’especialistes.

En una segona moció, Roig demana a l’Ajuntament de Tortosa que treballi per garantir la continuïtat dels centres especial de treball davant d’aquelles veus, com la director general d’Economia Social, Josep Vidal, afirmant que “la Generalitat no podrà fer res per evitar el probable tancament d’algunes centres especials de treball” per no poder fer front a l’impacte de la pujada del salari mínim interprofessional. Roig ha demanat a l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, que reclami els recursos necessaris per aquests centres especials de treball.

Roig també ha aprofitat la roda de premsa per critica la “tournée mediàtica” que assegura està realitzant Roigé per presentar projectes abans de la convocatòria d’eleccions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>