TORTOSA

El PSC denuncia una actitud “sectària” de la presidenta del Baix Ebre per la mosca negra


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

04/10/2018

El grup comarcal del PSC ha carregat aquest dijous contra la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, per no atendre les seves demandes per combatre la mosca negra. El passat 20 de juliol, quatre alcaldes del PSC, Mercè Pedret de Benifallet, Maria Beltran de Tivenys, Teresa Forés d’Aldover i Josep Mas d’Alfara de Carles, van registrar una petició perquè en el proper Consell d’Alcaldes, que se celebrarà dimarts 9 d’octubre, s’atengués la seva demanda de sol·licitar al delegat del Govern a les Terres de l’Ebre que convoqui de nou o si és necessari es torni a crear una nova comissió de seguiment de la mosca negra per evitar la problemàtica que genera. El portaveu comarcal del PSC, Enric Roig, ha afirmat que és “inaudit” que Zaragoza, a qui ha acusat de mantenir una “actitud sectària”, desatengui una demanda presentada pels alcaldes afectats.

L’alcaldessa de Tivenys ha reclamat que les administracions competents de treballin de manera coordinada i amb un finançament clar per combatre la mosca negra.

L’alcalde d’Aldover considera que el fet que no s’hagi atès la petició dels alcaldes mostra una clara manca de consideració de Zaragoza a qui ha reclamat més empatia.

Els socialistes reclamen que es modifiqui l’ordre del dia del Consell d’Alcaldes i s’inclogui la petició dels alcaldes socialistes sobre la mosca negra.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>