TORTOSA

El PSC denuncia electoralisme al pla de voreres de Vora Parc


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/03/2019

El PSC de Tortosa ha criticat l'electoralisme del pla de xoc de voreres a la zona de Vora Parc, que el govern municipal va anunciar este dimarts. A través d'un comunicat, Enric Roig ha recordat que el PSC fa anys que demana solucions a les voreres de barris com el Temple, de Ferreries i de la resta de la ciutat, i que el govern no ha fet mai res fins ara; “Fa anys que des del PSC hem fet denúncies, campanyes, rodes de premsa i mocions demanant al govern una intervenció sobre les voreres i l’espai públic i mai han fet res i ara, que s’apropen eleccions, anuncien aquesta acció que ens sembla del tot oportunista i electoralista”, ha dit Roig.

“És vergonyós que, després del temps que portem el grup socialista demanant al govern un pla de xoc i una planificació urgent de millora de l’espai públic, ara presentin aquest pla de xoc per al Temple. És ofenedor cap a la ciutadania i demostra, una vegada més la manca de bon govern de la Sra. Roigé i els seus còmplices útils, els Republicans de Tortosa”, ha insistit Roig. El candidat del PSC a l'alcaldia també ha fet notar que el programa electoral dels socialistes contempla un pla de voreres i dignificació de l'espai públic. “És curiós que després d’anunciar-ho a la Rosa de Tortosa el govern hagi decidit arreglar aquestes voreres”, ha reblat Roig. // Foto PSC TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>