TORTOSA

El PSC de Tortosa portarà al ple el lloguer just i la pesca del cranc blau


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | TORTOSA

12/09/2018

El cranc blau continua sent un tema de debat a les Terres de l’Ebre. El grup municipal del PSC portarà al pròxim ple una moció per demanar que es permeti pescar aquesta espècie amb llicència de pesca recreativa. El cranc blau ha arribat a una expansió imparable que està generant importants danys. La seva expansió ha arribat també en quantitats considerables a Tortosa, Tivenys i Xerta. Els socialistes tortosins demanen que es pugui capturar el cranc blau amb finalitats d’autoconsum, una regulació que permetrà evitar més danys tant al producte autòcton com al material dels pescadors.

El pròxim ple ordinari del 17 de setembre també es debatrà una moció del PSC per accedir als habitatges amb preus de lloguer justos i estables. El grup municipal del PSC proposa mesures de flexibilització i foment del mercat del lloguer d’habitatges. Mesures per resoldre i facilitar l’accés a l’habitatge digne.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>