TORTOSA

El PSC de Tortosa demanarà a l'Ajuntament adherir-se a la vaga del 8 de Març


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | TORTOSA

14/02/2018

Quan encara queden tres setmanes per a la celebració del Dia Internacional dels Drets les Dones, el PSC de Tortosa ha anunciat aquest dimecres una moció que es presentarà al proper ple ordinari per donar suport a la vaga feminista del 8 de març.

El motiu d'aquesta proposta és posar en relleu les xifres que demostren que la igualtat d'oportunitats entre dones i homes no és l’òptima, i critiquen els valors patriarcals que, diuen, encara estan fortament arrelats a la nostra societat.

La proposta insta l'Ajuntament a sumar-se a la vaga laboral de dos hores convocada pels sindicats majoritaris, així com demanar una campanya per informar dels motius de l'aturada a la ciutadania.

Al mateix temps, els socialistes tortosins també demanaran al ple que el consistori se sume a la Jornada reivindicativa que convoca la Coordinadora Feminista.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>