TORTOSA

El PSC creu que és possible millorar i garantir el sistema de pensions


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | TORTOSA

04/02/2018

La Federació del PSC a les Terres de l’Ebre va organitzar divendres una assemblea oberta titulada ‘Pensions Dignes’. L’acte va anar a càrrec de la diputada del PSC i portaveu de la Comissió del Pacte de Toledo, Mercè Perea que va donar a conèixer quin és l’estat actual del sistema de pensions i quines són les propostes socialistes per defensar la pensió digna.

Els socialistes asseguren que és possible garantir les pensions de present i de futur i proposen als ciutadans creure per poder revertir la situació.

Perea ha explicat que l’any 2011 el fons de reserva de la Seguretat Social era de 67.000 milions d’euros, mentre que actualment només en queden uns 8.000. Una baixada que asseguren es podria revertir fent una política fiscal i un repartiment de les despeses de manera més efectiva. La culpa per a Perea és de la immobilitat del PP que pretén convertir la seguretat social en plans de pensió privats.

Per a Perea el dèficit de les pensions, 18.800 milions d’euros, és assumible per l’Estat i remarca que ho van demostrar quan van rescatar els bancs.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>