TORTOSA

El PSC Tortosa aposta per la reindustrialització dels polígons


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | TORTOSA

21/05/2019

Enric Roig ha exposat les propostes en matèria d’indústria, aquest matí, al polígon industrial Baix Ebre. Roig s’ha queixat de la deixadesa i el mal estat del polígon, i també que en moltes ocasions les empreses no poden produir al 100% a causa de la insuficiència elèctrica que reben en dies de mala climatologia. Argumenta que aquest complex industrial, juntament amb el Catalunya Sud, no poden seguir patint aquestes problemàtiques perquè, si marxen les empreses de la zona, l’economia local s’empobrirà. D’aquesta manera des del PSC proposen una millora de les infraestructures viàries i ferroviàries, i dotar d’energia eficaç perquè les empreses puguin ser competitives, i d’aquesta manera es generaran llocs de treball.



Roig també ha fet referència a Campredó, del qual proposa fer de l’estació un centre cívic, i crear un cinturó verd entre el polígon industrial i el poble.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>