VINARÒS

El PP de Vinaròs reclama un pla d’urgència per atendre els problemes de l’Hospital Comarcal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Nord | VINARÒS

14/03/2018

El partit popular de Vinaròs insta al govern de la Generalitat per a fer un pla d'urgència per atendre la precària situació de l'hospital Comarcal. Aquesta serà la moció que presentarà el partit d'oposició en el pròxim ple municipal. Aquesta acció s'uneix a la denúncia de representants de Comissions Obreres sobre la falta d'especialistes en els serveis de radiologia, urologia, oftalmologia i cardiologia que es tradueixen llistes d'espera de més d'un any. Davant aquestes denúncies, la Conselleria ha anunciat que l'Hospital ja compta amb un nou especialista en ginecologia i que preveu contractar a 39 professionals enguany.

Per al portaveu del PP de Vinaròs, Juan Amat, les condicions de l'Hospital Comarcal s'han agreujat en aquests últims tres anys. Per això exigeix solucions tant a la Generalitat com al govern tripartit municipal.

Per a Amat, el ciutadà no té per què assumir les carències del sistema sanitari.

La sol·licitud del Partit Popular s'uneix a la denúncia realitzada per la representant de Comissions Obreres, Maria González, sobre l'eliminació de les consultes del Servei de Ginecologia. González també ha explicat, detalladament, la urgent necessitat de contractar especialistes en els serveis de cardiologia, radiologia, urologia i oftalmologia.

Aquesta setmana, la conselleria ha informat que l'hospital comarcal de Vinaròs rebrà un nou especialista en ginecologia i preveu, a més, contractar a 39 professionals enguany amb l'objectiu d'oferir estabilitat als treballadors que opten per aquesta àrea de salut, molts d'ells provinents de les Terres de l'Ebre, i qualitat assistencial als veïns de les comarques del nord.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>