TORTOSA

El PDeCAT inicia dissabte el cicle de diàlegs ‘Parlem de Tortosa’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

18/04/2018

El PDeCAT de Tortosa ha organitzat un cicle de diàlegs per parlar amb el conjunt de la ciutadania de com volen seguir transformant el municipi. El cicle #ParlemDeTortosa comença aquest dissabte, 21 d’abril, a partir de les onze del matí, al nou local que el PDeCAT ha obert al carrer de la Mercè. La portaveu de l’executiva local del PDeCAT, Lídia Saura, ha explicat aquest dimecres que la primera de les xerrades tractarà sobre cultura i patrimoni.

Els propers diàlegs del cicle #ParlemDeTortosa seran el 19 de maig, sobre la Tortosa saludable, i el 14 de juny, sobre la Tortosa comercial. En aquest sentit, Saura ha insistit que aquestes xerrades estan adreçades al conjunt de la ciutadania, més enllà dels associats i simpatitzants del PDeCAT. Així, ha remarcat que l’objectiu del Partit Demòcrata és escoltar a tothom.

A banda, el PDeCAT sortirà al carrer amb motiu de Sant Jordi, per compartir la diada i també per denunciar l’existència de “presos polítics” i “exiliats”. Ho farà amb una parada a la mateixa plaça de la Cinta i amb un “arbre dels desitjos” en què la gent podrà penjar roses grogues i missatges de llibertat.

En els propers dies, el PDeCAT iniciarà també una campanya als diversos barris i pobles del municipi. També ha de començar un procés de primàries per elegir el candidat per a les municipals del 2019, tot i que sembla poc probable que algú vulga disputar el número 1 de la llista a l’actual alcaldessa, Meritxell Roigé.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>