AMPOSTA

El Museu de les Terres de l’Ebre vol ajudar a lluitar contra l’exclusió social


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

06/02/2018

Amb la voluntat d’esdevenir un espai integrador, el Museu de les Terres de l’Ebre impulsa el programa “Museu inclusiu. Un museu per a tots” amb diverses entitats sociosanitàries del territori i els ajuntaments que formen part del Consorci del museu. El director-gerent del Museu Terres de l’Ebre, Àlex Farnós, ha explicat que durant el 2017 es va realitzar una prova pilot i aquest any s’amplia i es consolida com un programa que vol ajudar a lluitar contra l’exclusió social a partir del patrimoni.

Hi participen més de catorze entitats sociosanitàries de sis municipis diferents. A més, aquest també esdevé un programa de formació en el que hi ha participa alumnat del grau superior de Guia, Assistència i Informació Turística de l’institut Montsià que estan en beca de formació dual. La coordinadora territorial de Formació Professional DUAL, Mari Fandos, ha detallat els beneficis d’aquesta col·laboració entre l’alumnat.

Tant la presidenta del Consell Comarcal del Montsià, Carme Navarro, com l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, han lloat la iniciativa.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>