AMPOSTA

El Museu Terres de l’Ebre prepara tres exposicions de producció pròpia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

24/01/2018

El director-gerent del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, Àlex Farnós, ha donat aquest dimecres més detalls sobre les exposicions de producció pròpia que s’estrenaran durant aquest 2018. És el cas, per exemple, de l’exposició sobre la Guerra Civil que enguany s’inaugurarà a Amposta i a Corbera d’Ebre, amb motiu dels 80 anys del final de la Batalla de l’Ebre. En aquest sentit, serà una exposició que es farà en col·laboració amb el Consorci Memorial de la Batalla de l’Ebre (Comebe), que és un dels organismes del territori que té línies de treball amb el Museu de les Terres de l’Ebre.

Una altra de les exposicions previstes en el programa anual del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre serà ‘Per bruixa i metzinera’, que inclourà continguts inèdits sobre la història de la bruixeria al territori. Farnós ha dit que la recerca història ha donat els seus fruits, i també ha recordat que la toponímia de l’Ebre conté algunes referències al món de la bruixeria.

D’altra banda, també arribarà al Museu de les Terres de l’Ebre l’exposició ‘La cuina a Catalunya. El paisatge a la taula’. Una exposició que també anirà acompanyada d’un congrés sobre patrimoni i gastronomia. I és que la voluntat del Museu de les Terres de l’Ebre és reforçar l’aliança de la cultura amb el turisme gastronòmic.

A banda, durant el 2018 també s’impulsarà el programa Escola Amiga, per donar suport a la tasca formativa de les escoles dels municipis que formen part del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre. És el cas de Santa Bàrbara amb l’exposició ‘Els joguets dels iaios’, que ara es pot veure el Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>