ULLDECONA

El Dakar 2018 arriba a Ulldecona de la mà dels seus protagonistes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

04/03/2018

Dissabte, la Casa de Cultura d'Ulldecona, va acollir una xerrada sobre el Dakar organitzada pel Moto Club Ulldecona. El mecànic faldut, Jesús Balaguer, acompanyat dels pilots Gerard Farrés i Dani Oliveras van explicar la seva experiència al Dakar 2018 com a membres de l'equip Himoinsa Racing. Un equip que enguany diu adéu a la competició després d'acabar el contracte de tres anys.

Balaguer, que porta la part electrònica dels motors, va destacar la duresa de la seva feina en una competició tan exigent però a la vegada es va mostrar satisfet perquè la feina va ser impecable. Durant la xerrada, Balaguer, va atansar als espectadors intimitats i anècdotes del Dakar que assegura no surten als mitjans.

Per la seva banda, el pilot del Dakar Dani Oliveras, va valorar molt positivament el seu novè lloc a la classificació i va assegurar que l'objectiu és seguir competint. Per a Oliveras l'examen final és la carrera però la preparació dura tot un any.

El pilot del Dakar Gerard Farrés, que ja ha anunciat la seva retirada, va destacar que tot i la duresa del Dakar es queda amb els valors que desprèn la carrera.

Tots tres donen les gràcies per haver lluitat durant tres anys amb Himoinsa, un equip modest que ha competit amb els més grans i que també s'ha fet gran. El premi?

Des de Canal21 Ebre els desitgem sort i encerts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>