GANDESA

El Consell Comarcal de la Terra Alta disposa d’un Servei d’Orientació i Acompanyament a Famílies


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | GANDESA

14/12/2017

El SOAF, que dóna cobertura a les Terres de l’Ebre, inicia l'activitat al Consell Comarcal de la Terra Alta. Es tracta d’un servei de caràcter universal i preventiu, un punt d'informació i assessorament de tot allò que fa referència a les necessitats i interessos de les famílies: se les acompanya per a aconseguir una millora del seu benestar, per a potenciar les pròpies capacitats d'afrontament i rebre suport en qüestions diverses que puguin afectar en la criança i el desenvolupament dels seus fills.

El servei dóna atenció a les famílies els dimecres, de 9 a 13 h, a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta (c. Bassa d’en Gaire, núm. 1 de Gandesa). Cal demanar cita prèvia al telèfon 608 719 394.

La Direcció General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, impulsa el Servei d’Orientació i Acompanyament a Famílies i la Fundació Privada Gentis l’executa al nostre territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>