TORTOSA

El Club Rem Tortosa guanya la regata de promoció Bandera Catalana


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailAlbert Pascual | TORTOSA

15/03/2017

Nou cap de setmana de regates a l'estany de Banyoles en la segona confrontació catalana de la temporada i darrera Bandera Catalana.

En total van participar 620 remers on cal destacar la presència de diferents clubs de les Terres de l'Ebre.

El Club Nàutic Amposta i el Rem Tortosa van ser els equips del territori amb més primers llocs. Al palmarés del club ampostí destaquen les medalles d'or de Núria Puig i Nerea Casanova en 2 sense timoner sènior i Sebastià Cano i Gerard Batalla en doble scull aleví. També van acabar en primer lloc els bots d'Àlex Paga, Oriol Mateo, Ximo Valls i Ferran Climent al quatre scull juvenil, i en el quatre sense timoner sènior de Francesc Franch, Albert Barrera, Joan Fernández i Víctor Argendo.

Pel que fa al Club Rem Tortosa van acabar en primera posició l'embarcació del quatre scull infantil masculí d'Éric Pastor, Miquel Pellisa, Jordi Cortiella i Roger Queralt. Repetia el primer lloc Dani Panisello en l'skiff cadet masculí i també van fer un primer lloc la parella olímpica formada per Pau Vela i Alex Sigurbjörnsson al dos sense absolut. També van guanyar al dos sense absolut femení Anna Kayser i Blanca Adell, i de nou Pau Vela amb el remer de Club Nàutic Tarragona Pau Franquet al doble scull sénior.

A la regata de promoció Bandera Catalana va guanyar l'embarcació tortosina formada per Dani Panisello, Nil Solà, Ohian Labarga, Quim Gas, Aleix Llobet, Iván Beltran, Miquel Pellisa, Éric Pastor i Elena Cid al timó. En tercera posició va quedar el bot del Club Nàutic Sant Carles de la Ràpita.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>