LA SÉNIA

El Centre d’Aviació Històrica de la Sénia permetrà veure recreacions dels avions usats durant la Guerra Civil


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | LA SÉNIA

01/09/2017

Poder veure com eren alguns dels avions que van combatre durant la Guerra Civil i que van estar al Camp d’Aviació de la Sénia ja és possible. Una nau d’uns mil metres quadrats albergarà el Centre d’Aviació Històrica de La Sénia, un museu dinàmic i alhora taller que permetrà als visitants fer-se una idea més real de com eren aquells aparells.

L’exposició de la nau es podrà fer sota visita concertada. Heribert Garcia, que és membre del consell assessor del Camp d’Aviació ha destacat que no es tracta d’un museu convencional, de fet ha assegurat que al capdavall és un taller aeronàutic.

El Camp d’Aviació de la Sénia va ser un dels aeròdroms militars més importants durant la Guerra Civil Espanyola gràcies a la seva ubicació estratègica al mapa.

El Camp d’Aviació de La Sénia va servir tant per als republicans com per a la Legió Còndor alemanya, aliada dels nacionals.

El Centre d’Aviació Històrica de la Sénia s’inaugurarà el 16 de setembre aprofitant la VII Diada Commemorativa del Camp d’Aviació de La Sénia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>