TORTOSA

El Centre Croera organitza a Tortosa la I Jornada d'Educació, Creixement Personal i Motivació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

29/08/2017

Tortosa acollirà el proper dissabte 23 de setembre, 10 hores a 20 hores i al pavelló firal, la I Jornada d'Educació, Creixement Personal i Motivació, amb ponències d'experts com la pedagoga Susanna Arjona i els especialistes en coaching Daniel Gabarró i Josep Soler. La iniciativa està liderada pel Centre Croera, una entitat impulsada pels emprenedors Maria Castellano i Xavier Gisbert, que es dedica a la formació en base a una metodologia innovadora i l'atenció personalitzada, amb l'objectiu de “potenciar i millorar les habilitats d'aprenentatge i motivar per a un millor creixement personal”. Gisbert ha explicat que en la jornada es donaran punts de vista diferents per desmuntar creences infundades i afavorir el creixement personal.

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat el nivell dels ponents de la jornada i ha posat en valor la feina del Centre Croera, tant en l'organització d'un esdeveniment com aquest, com en la seva tasca pedagògica i de formació que l'entitat duu a terme al llarg de l'any. Bel ha fet una crida a la participació.

La regidora d’Ensenyament, Ana Algueró, també ha volgut posar de relleu el nivell de la jornada. L'entrada té un cost de 30 euros i una part dels ingressos es destinaran aportació solidària a la Federació d'Entitats Socials de les Terres de l'Ebre (FESTE). FOTO AJUNTAMENT DE TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>