El Cantaires no alça el cap davant el Mataró

Albert Pascual | TORTOSA

29/01/2018

CB Cantaires 90 - 96 Mataró Parc Boet

El Cantaires no surt de l'espiral de resultats negatius en la que ha entrat des de fa setmanes. En aquesta ocasió no va ser capaç de tornar a guanyar al Mataró, que es va revenjar del resultat de la primera volta guanyant ara per 90 a 96.

Després d'un bon primer parcial dominant per 23 a 18, s'arribava igualment amb avantatge al marcador al temps del descans tot i perdre el segon parcial només d'un punt, 28-29. El Cantaires jugava els seus millors minuts durant els minuts inicials del segon quart, però el Mataró a poc a poc va anar escurçant el marcador.

Al tornar del descans, el desastre. El Cantaires es va mostrar dubtós en el seu joc i ho van aprofitar els del Maresme que afrontaven els últims minuts amb un 69 a 74 a favor.

El Mataró va seguir animant-se i amb un gran Marc Rubio, germà del jugador NBA Ricky Rubio, amb 24 punts, va portar l'equip visitant a la victòria final per 90 a 96. Al davant, el Cantaires de McDonell, que va ser el màxim anotador local amb 19 punts.