TORTOSA

El Cantaires necessita millorar la defensa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

17/10/2017

CB Cantaires 64 - 77 UB Sant Adrià

El Cantaires s'estrenava al seu pavelló enfront del líder, el Sant Adrià. Un partit que els locals sabien que era molt complicat. La veterania d'aquest equip sumat a la relaxació del Cantaires durant la meitat del partit i la falta d'idees clares van fer la resta per acabar perdent 64-77. L'entrenador Claudio Prieto posava el dit a l'ull en la necessitat de millorar la defensa.

Per a l'entrador del Sant Adrià, la clau del partit ha estat anul·lar la defensa del Cantaires però considera que el Pavelló de Ferreries és una de les pistes més complicades de la categoria.

Després de dos primers quarts on els tortosins perdien per 18-24 i 13-21, l'equip local va reaccionar durant la segona meitat del partit igualant a 16 el tercer parcial, i guanyant per un punt el darrer amb 17-16.

McDonnell amb 18 punts i Riverol amb 16 van ser els màxims anotadors del Tortosa. Riverol va ser el millor en llançaments de tres punts amb un 67% d'encerts.

El Cantaires tornarà a jugar a Ferreries el pròxim diumenge contra el Bàsquet Girona, equip que aquesta setmana guanyava al Menorca i és segon a la classificació amb 7 punts.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>