TORTOSA

El Cantaires ja està preparat per a jugar a la lliga EBA


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

31/08/2017

El Club Bàsquet Cantaires ha presentat aquest dijous la nova samarreta amb la qual jugaran per primer cop a la lliga EBA. A la roda de premsa també han participat els set nous jugadors de l'equip que ja estan preparant amb el cos tècnic l'inici de la temporada el 23 de setembre.

Però ja aquest cap de setmana l'equip començarà a rodar amb la Lliga Catalana EBA en un partit contra el Valls que servirà de presentació davant l'afició a Ferreries. La setmana següent, els dies 9 i 10 de setembre, se celebrarà la VI edició del Torneig Ciutat de Tortosa, que enguany pren caràcter internacional amb els Manchester Giants i la European Basket Academy com a equips convidats. Quant als nous jugadors, tots ells s'han presentat donant ànims per a fer la millor temporada possible.

També era present l'entrenador del Cantaires, Claudio Prieto. L'argentí ha destacat l'al·licient d'aquest repte a lliga EBA i la joventut i les ganes de l'equip, però posant els peus a terra davant una empresa que serà difícil.

Amb l'equip a lliga EBA, des de la directiva del club es vol fer créixer el nombre de socis de l'entitat passant dels 170 actuals a 250. Amb només 50 euros es podrà gaudir de tots els partits de bàsquet a més d'accedir a descomptes a diferents instal·lacions esportives de la ciutat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>