El Cantaires guanya i se situa en posicions de play-off d'ascens

Albert Pascual | TORTOSA

20/02/2017

CB Ciutat Vella 73 - 77 CB Cantaires
Victòria ajustada del Cantaires a la pista del Ciutat Vella 73 a 77. Els de Claudio Prieto es van mostrar molt nerviosos durant una primera part marcada per un inci frenètic, i també per les imprecisions en atac i la falta de concentració en la defensa que feien guanyar al Ciutat Vella per 41 a 40.

En canvi, durant la segona meitat, el Cantaires va ser molt més efectiu i regular guanyant el tercer quart de forma clara per 13 a 21. Els nervis van tornar durant el quart període que acabava 19 a 16 a favor del Ciutat Vella, un equip difícil que, amb tot, va estar marcat de prop pels tortosins que al final sumaven una diferència positiva de quatre punts, 73 a 77.

Al final del partit victòria certificada per situar-se ja en quarta posició amb 28 punts, el que significa zona de play-off per a la lliga EBA.

El nord-americà David King amb 22 punts va tornar a ser el màxim anotador del Cantaires seguit de Joel Kindred amb 14.

El pròxim diumenge a Ferreries, partit contra el Torreforta que aquesta setmana guanyava al Collblanc per 82 a 71 i persegueix al Cantaires amb 27 punts.