El Cantaires es queda sense opcions de play-off

Míriam Gavaldà | TORTOSA

10/04/2017

CB Cantaires 85 - 90 Ploms Salle Reus
Partit bastant igualat entre el CB Cantaires i el Ploms Salle Reus que finalment s’ha acabat decantant cap a l’equip visitant amb un marcador final de 85 a 90. L’últim quart ha estat d’avantatge per al Reus que poc a poc ha anat marcant distàncies amb el Cantaires que havia fet una bona primera part. L’entrenador del Ploms Salle Reus, Oriol Pozo, s’ha mostrat satisfet pel partit disputat pel seu equip tot i les baixes. Assegura que la clau per emportar-se els punts a casa han estat les correccions tècniques.

Aquesta derrota deixa sense opcions de play off al Cantaires que es manté en cinquena posició amb 39 punts, mentre que el Ploms Salle Reus és sisè amb 38. A dos partits per al final de temporada qualsevol cosa és possible i una cosa que tenen clara els dos equips és que tots dos continuaran a la Copa Catalunya la següent temporada.