TORTOSA

El Cantaires comença el 2018 amb novetats a la plantilla


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

02/01/2018

L'any nou arrenca amb importants novetats a les files del Club Bàsquet Cantaires de Tortosa. L'equip que aquesta temporada juga a lliga EBA, buscava des de finals del 2017 un nou jugador per millorar la defensa. El nom elegit és Carlos Marrero Simon, un base canari de 24 anys que coneix molt bé la lliga EBA. La primera part de la temporada ha jugat amb el Maramajo Teguise de Lanzarote, però també té experiència internacional en haver-se format als equips Mission College i Bloomfield College dels Estats Units. Marrero es caracteritza per ser un base amb molta intensitat defensiva i velocitat, ja sigui amb la pilota a les mans, com sense.

També formaran part de l’equip dos nous jugadors nord-americans: Davene Carter i Eric Weary. Amb 23 anys i 196cm d’alçada, l’escorta Weary ha jugat fins ara als Sioux Falls Skyforce, equip afiliat als Miami Heat que juga la NBA D-League. Per la seva banda, Carter ha jugat fins ara al Tarleton State de la NCAA, la lliga universitària. Medeix 198 cm i ocupa la posició d’aler.

Aquestes incorporacions arriben després del sorprenent anunci que la directiva va fer el passat 28 de desembre: la baixa de Joel Kindred i Cory Blau. Kindred, que arribava a Tortosa el passat gener, ha ajudat de forma decidida l'equip tortosí a la victòria en partits agònics gràcies al seu encert. Durant aquesta primera part de la temporada a lliga EBA amb el Cantaires, ha estat nomenat un cop MVP gràcies als 30 punts en 34 minuts que va marcar enfront del Bàsquet Girona en un espectacular partit que va acabar a la pròrroga, i amb final dolç per al Cantaires.

Joel Kindred marxarà a jugar amb el Koosport de la Lliga Nord Xipriota. També ha sigut baixa Cory Blau, lesionat des de fa unes setmanes.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>