ROQUETES

El CV Roquetes s'assegura jugar la segona fase


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | ROQUETES

30/01/2018

El Club Voleibol Roquetes s'assegura jugar la segona fase i optar a l'ascens de categoria, de primera sènior a lliga primera nacional. Enfront tenia un rival directe per aspirar al play-off, el Volei 6 Manresa B. Els roquetencs van començar guanyant el primer set amb autoritat per 25-17, però els dubtes es van instal·lar al pavelló de Roquetes en veure com els manresans guanyaven el segon per 22-25 i forçant el quart set. Afortunadament per als roquetencs, els xics de Benjamín Cuevas van guanyar els dos sets restant posant el marcador en 3-1, això sí, amb un quart set molt llarg que acabava en 28-26 a favor dels ebrencs.

La resta d'equips del Club Volei Roquetes també jugaven a casa. El Juvenil ho feia contra el Sant Martí, líder de la categoria que guanyaven per 3-1 demostrant el seu bon moment de joc contra un dels equips favorits del campionat.

També guanyava el Juvenil Femení contra el CECELL per un clar 3-0. La nota negativa de la jornada van ser les derrotes dels dos equips en categoria cadet. El femení, que també jugava contra el CECELL perdia per 0-3, i idèntic resultat obtenia l'equip cadet masculí contra el Sant Martí.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>