TORTOSA

El CAT reforçarà la seguretat de les seues instal·lacions davant possibles atacs


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

20/02/2018

El consum d’aigua continua creixent i arriba als nivells previs a la crisi; aquesta és una de les dades presentades dimarts al matí a Tortosa pel president del CAT, Josep Fèlix Ballesteros, i el director-gerent del Consorci, Josep Xavier Pujol, que han donat a conèixer les dades més rellevants del 2017. Quant als consums d'aigua a la demarcació, les dades continuen mostrant la tendència alcista dels darrers anys. Així, del 2016 al 2017 ha crescut el consum d'aigua un 6,67%.

Des del CAT també han volgut recordar les principals actuacions del 2017, com l'entrada en funcionament de la planta d'ozó, l'adquisició de nous equipaments per al Laboratori de Qualitat de l'Aigua a l'ETAP de l'Ampolla, o la rebaixa d'un 15% dels costos energètics amb la consolidació del projecte "Sistema Automàtic d'Operació amb Optimització Energètica" que va tenir una inversió, ja recuperada, d'1,2 milions d'euros.

A més del nou Pla Estratègic que es desenvoluparà fins al 2021. Aquest pla de quatre anys contempla inversions estimades en 24,5 milions d'euros com ara la instal·lació de 15 sensors en línia per controlar la qualitat de l'aigua en temps real. També la implementació de mesures de seguretat a les instal·lacions del Consorci seguint les recomanacions fetes per la Unió Europea.

Finalment, el gerent del CAT ha anunciat que presentaran un projecte constructiu per habilitar conduccions de transport de fangs a la xarxa de regadiu del Delta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>