TORTOSA

El CAP del Temple es reorganitza per millorar l’accessibilitat i reduir cues


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

04/04/2017

El CAP del Temple ha instaurat diversos canvis en la seva organització per millorar l’accessibilitat als professionals sanitaris, reduir les cues i adaptar-se a les necessitats de la població. Així, s’ha instal·lat una pantalla electrònica a l’entrada del centre per tal que l’usuari puguin programar les seves visites o imprimir la recepta electrònica o els justificants de la visita. La directora de l’Àrea Bàsica Tortosa Est, Núria Beguer, ha explicat que també es vol potenciar el correu electrònic com a mitjà de comunicació entre usuaris i professionals a través de l’aplicació La Meva Salut.

Un altre dels canvis significatius que s’han implantat és l’increment del nombre de vistes disponibles al dia amb cita prèvia, que es pot demanar presencialment al CAP El Temple o bé al telèfon 933268901.

Beguer ha reconegut que amb aquestes mesures es volen resoldre les problemàtiques detectades ja que molts usuaris havien de fer cua a l’exterior del centre cada matí per tal de poder demanar visita al seu metge o infermera.

De fet, la Federació d’Associacions de Veïns de Tortosa ja havia denunciat aquesta situació i havia demanat incrementar les hores i el personal d’atenció al usuari a aquest centre de salut.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>