El Barbarians, amb 10 de 10, a semifinals

Clara Seguí | VINARÒS

27/02/2018

Barbarians Taus 33 – 11 AKRA Alacant

El Barbarians Taus guanyava una vegada més, a casa, davant l'Akra d’Alacant, sumant així 10 de 10 victòries. L'objectiu del Vinataus era poder jugar el play-off d'ascens i, a falta d'un partit per poder finalitzar la segona fase, ja estan classificats per semifinals.

Davant un Akra que superava el Barbarians la temporada passada, en aquesta ocasió, es presentava a Vinaròs amb només 14 efectius, mentre que els locals actuaven durant gairebé tot el torneig amb 23 jugadors.

El partit començava molt igualat, amb un Barbarians que intentava pressionar la sortida de cada atac dels davanters de l'Akra. Això portava infraccions, fet que permetia que els visitants disposessin de més pilotes per jugar. Amb aquesta situació, aquests posaven el marcador 0-3 al minut 11. L’equip local no lluïa com altres ocasions, però tot i això, el marcador anava avançant a favor seu, davant un Akra que intentava aguantar el joc dels davanters.

A la segona part del partit, els locals despertaven i aconseguien marcar diferencia a la jornada amb un 21-8, però seguien cometent infraccions. Va ser Canalda, amb una jugada individual al minut 60, qui posaria les coses més difícils a l'Akra que també cometia infraccions posant el marcador a 26-11.

El Barbarians Taus de Vinaròs ja es prepara i planifica com solucionar el problema de les infraccions de cara al pròxim parit amb l'Inter Alzira, un partit difícil, on els dos equips es presentaran invictes, i on es decidirà la classificació final i la possibilitat de jugar tota la definició del play-off com a local.