Albert Pascual | AMPOSTA

25/10/2017

Penyagolosa 3 - 50 Barbarians TAUS Vinaròs

El passat diumenge 22 d'octubre començava la temporada de rugbi per al Barbarians TAUS Vinaròs, equip intercomarcal format per jugadors de Vinaròs i dels TAUS d'Amposta. Un any més, la Tercera Territorial nord valenciana serà la lliga on jugarà l'equip.

En aquesta ocasió el primer partit era a la Ciutat Esportiva de Vila-Real enfront del Penyagolosa. L'equip local va començar jugant amb força gràcies a una bona base física, es va imposar als rucks i també guanyar el control de la pilota en quasi totes les formacions fixes, fet que va sorprendre el Barbarians. Malgrat tot, només un penal al minut tres, va donar als de Vila-Real els únics 3 punts.

A mesura que avançava el partit, el Barbarians va començar a desenvolupar un joc ràpid i al minut 33 empatava amb un altre penal. Poc després se sumaven dos assajos de Pablo i Dani acabant la primera part amb un resultat de 3-15.

Al segon temps s'esperava reacció de l'equip local, però el Barbarians TAUS va seguir amb el joc clar i efectiu que va aprofitar Pablo marcant un segon assaig, després Maoni i dos penals més abans del minut 60 que deixaven el partit pràcticament sentenciat amb un 3-33.

Lluny de posar el fre de mà per guardar forces, els TAUS van seguir amb el bon joc, moment la banqueta i demostrant tot el potencial que tenen quan juguen amb les mans. Tres assajos més de Manuel Bejerano, que debutava com a capità van posar la rúbrica a un gran primer partit on van poder entrar en escena fins a set jugadors, fet que va permetre mantenir la frescor i dinàmica de joc imposada sobre el terreny de joc.

La pròxima cita serà el 5 de novembre a Terol.