AMPOSTA

El Barbarians-Taus amb ple de victòries, als play-off


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

17/01/2018

Barbarians-Taus 25 - 10 Castelló RC

En l'últim partit de la segona volta a tercera regional valenciana, l'equip de rugbi Barbarians-TAUS va guanyar al Castelló en una primera part del campionat perfecta amb ple de victòries per als d'Amposta i Vinaròs.

El partit va estar protagonitzat per la intensitat des de bon inici, però el Castelló no va poder perforar la defensa del Barbarians. Malgrat controlar la pilota i el camp, no ocasionava perill davant una ordenada defensa ampostina. S'arribava al final del primer temps amb empat a 5.

En tornar del descans, els errors de la defensa visitant els aprofitava Maoni per a escapar-se i fer un assaig, però una cobertura desafortunada de Christopher la va aprofitar el Castelló per a tornar a empatar. Maoni transformava un penal al cap de pocs minuts posant el 15-10 al marcador. Un error, aquest cop del Castelló en una melé va fer pujar el 20-10 tranquil·litzador. Fins al final del partit, el Barbarians va dominar fins a acabar amb un assaig que posava el 25-10 final.

Així les coses, los Taus d'Amposta i el Barbarians de Vinaròs tanquen la primera part de la temporada classificat per als play-off amb ple de victòries.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>