TORTOSA

El Baix Ebre vol estimular la contractació de joves i aturats de llarga durada


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

26/01/2018

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha ratificat la sol·licitud d’una subvenció de 88.000 euros al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) per desenvolupar el programa Fem Ocupació per a Joves, adreçat a 20 joves en situació de desocupació. L’objectiu és estimular la contractació de joves, d'entre 18 i 29 anys, que adquireixen una formació a mida de les necessitats de l’empresa on treballen. La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, ha explicat que també s’ha ratificat la sol·licitud d'una subvenció, per import de 36.000 euros, amb l'objectiu de dur a terme un programa d'accions d'intermediació laboral per a la inserció en el mercat de treball de persones aturades de llarga durada.

En el ple també s’ha aprovat una moció del PSC que exigeix a la Generalitat que liquidi el deute amb les escoles bressol municipis del Baix Ebre. En el cas del Baix Ebre han estat un total de 12 escoles bressol les que s’han vist afectades per les retallades que es van iniciar l’any 2012 i que s’han assumit en part pels ajuntaments i per les pròpies famílies. El portaveu del grup del PSC, Enric Roig, ha explicat que malgrat la moció de censura que ha apartat el PSC del govern de l’ens comarcal, es presentaran i es donarà suport a propostes en benefici de la comarca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>