DELTEBRE

El Baix Ebre promociona l’oferta cicloturística amb 30 propostes i un mapa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | DELTEBRE

14/11/2017

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha editat un nou dossier professional, que recull una trentena de noves experiències al voltant del món de la bicicleta i que les combina amb la navegació fluvial, la gastronomia o el senderisme, entre molts altres. El dossier es complementa amb un mapa dels principals itineraris i serveis que el cicloturista pot trobar a les Terres de l'Ebre. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha destacat que és dóna un pas molt important en la consolidació del cicloturisme a la comarca i al conjunt de les Terres de l’Ebre.

Roig també ha detallat alguns dels productes comercials que s’han inclòs al dossier. El dossier s’ha editat en català, castellà, anglès i francès i ja s’ha fet arribar a un centenar d’operadors d’arreu d’Europa.

Un dels empresaris que ha participat en l’elaboració del dossier professional és Vicent Ibáñez, responsable de l’estació de Benifallet. Ibáñez ha destacat la importància de la col·laboració público-privada i de pensar en clau de territori per crear producte i donar visibilitat al potencial turístic de les Terres de l’Ebre.

Desenes d'empresaris han rebut assistència tècnica per dissenyar nous productes i han conegut experiències d'altres països d'on emportar-se idees que ja comencen a posar en pràctica. // Foto CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>