TORTOSA

El Baix Ebre aprova el pressupost per al 2018, també amb el suport d’ERC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

24/11/2017

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat aquest divendres, amb els vots a favor d’ERC, el PSC i el Partit Popular, l’abstenció del grup d’Entesa i el vot en contra de CiU, el pressupost de 2018 que s'eleva a 16 milions d’euros, el que suposa una disminució del 4,41% respecte al de 2017. Aquest decreixement és conseqüència principalment de la reducció del capítol d'inversions donat que l’obra del col·lector dels Reguers ja s’està executant, la construcció de la planta d'envasos a l'Aldea ja ha estat adjudicada i les obres de reforma de les façanes de la seu del Consell Comarcal s’han dut a terme aquest any. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha afirmat que era un pressupost “realista, acurat i fruit d’una bona gestió del pressupost”.

Malgrat la situació que viu el govern del consell comarcal, amb el possible trencament del pacte per part d’ERC, els pressupostos han tirat endavant amb el seu suport. Roig ha afirmat que estava convençut que els comptes tirarien endavant per responsabilitat i més enllà d’altres qüestions de caire polític.

Si ens fixem amb les despeses, les de compra de bens corrents i serveis amb 9’7 milions d’euros i les de personal amb 4’5 milions d’euros són les més importants. Les inversions reals sumen 518.500 euros, i fan referència principalment a millores en les estacions depuradores d'aigües residuals de la comarca, a la redacció del projecte de la d'Aldover-Xerta o la inversió en programari i equips informàtics per la implantació de l’administració electrònica. També augmenta el contracte programa de Serveis Socials i es contempla la potenciació del projecte Baix Ebre Avant.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>