AMPOSTA

ERC proposa la Mancomunitat de les Terres de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | AMPOSTA

04/12/2017

ERC a l’Ebre començarà la campanya electoral amb una proposta novedosa: la Mancomunitat de les Terres de l’Ebre. Un ens, similar a la vegueria, que permeti dotar el territori d’una única veu. Per fer-ho s’hauria de modificar la llei d’ordenació del mapa comarcal de Catalunya. Des d’ERC asseguren que l’objectiu és posar-ho en marxa abans de maig de 2019, quan han de tenir lloc les properes eleccions municipals.

La Mancomunitat de les Terres de l’Ebre integraria els quatre consells comarcals i posaria èmfasi en respectar la personalitat i singularitat de cada comarca. Es traca d’intentar revertir els mals números que té el territori pel que fa a indicadors socioeconòmics.

Asseguren que la Mancomunitat és un plantejament obert que compartiran amb altres candidatures per sumar més força. I que naixeria per la impossibilitat de desplegar la vegueria ja que ni hi ha un marc competencial per desenvolupar-ho.

Un altre dels objectius de la campanya d’ERC és ‘pentinar’ tot el territori i fer un míting a cadascun dels pobles de l’Ebre, incloent-hi les EMDS. L’acte central de campanya serà al Pavelló Poliesportiu de Sant Carles de la Ràpita, un lloc que consideren més que justificat per les càrregues policials que hi va haver l’1-O.

Des d’ERC han explicat que el 21-D hi haurà uns 600 apoderats del partit a les Terres de l’Ebre, un nombre que podria créixer amb la posada en marxa del web apoderats.cat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>