PAÜLS

ERC encara no dóna per tancat l’acord amb el PDeCAT al Baix Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | PAÜLS

17/11/2017

El portaveu d’ERC al Consell Comarcal del Baix Ebre i alcalde de Paüls, Enric Adell, ha refredat aquest divendres la imminència del possible acord entre Esquerra i el PDeCAT per presentar una moció de censura contra el socialista Enric Roig. Tot i el principi d’acord entre els dos partits per governar als consells del Baix Ebre i del Montsià, Adell ha preferit no descartar cap escenari. Segons el republicà, hi ha diverses portes obertes i no saben per quina acabaran entrant. De fet, tampoc ha aclarit si la presidència seria ocupada per l’alcaldessa de Camarles, Sandra Zaragoza, o per Kilian Franch, regidor de Deltebre, tots dos del PDeCAT.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Adell no ha volgut amagar la bona relació dels republicans amb els socialistes del Baix Ebre. Però, tot i així, també ha afirmat que, en cas de produir-se, una moció de censura estaria justificada per la posició de la direcció nacional del PSC en relació a l’aplicació de l’article 155 i la situació dels “presos polítics”.

D’altra banda, el portaveu republicà ha assenyalat que l’aprovació del pressupost comarcal del 2018 també està condicionant la decisió definitiva sobre el nou govern del Baix Ebre. El president Enric Roig ha anunciat que el sotmetrà a votació el proper 24 de novembre, però Adell ha advertit que és “complicat” que puga tirar endavant amb un govern del PSC en minoria.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>