MÓRA D'EBRE

ERC-AM entra al govern de la Ribera d’Ebre al costat de CiU i la FIC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | MÓRA D'EBRE

30/03/2017

ERC-AM ha entrat al govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, fins ara format per CiU i la FIC. El ple de l’ens comarcal d'aquest dimecres al vespre va ser l'escenari de la l'entrada al govern dels vuit consellers republicans, que se sumen als nou de CiU i al de la FIC per acabar conformant un equip de govern de divuit consellers. Així, només queda a l'oposició la representant del grup socialista.

Per a la presidenta de l'ens, Gemma Carim, l’entrada d’ERC fa palesos els acords que es van prendre abans de formar el govern amb la intenció de treballar plegats pel bé de la Ribera. Carim va dir que des de l'inici de la legislatura es va parlar d'acords “temporalitzats” en la formació de comissions i la delegació de competències a consellers, deixant la porta oberta a entrar a l'equip de govern.

Des de la FIC, Josep Maria Buixeda, ha remarcat que un govern “el més ampli possible és el millor que pot tenir la comarca”, ja que el futur de la Ribera d'Ebre demana tenir un Consell Comarcal “sòlid”.

Per la seva part, el portaveu d'ERC-AM, Francesc Barbero, remarcar que l’entrada al govern és fruit de “dos anys de coneixement i confiança” i que ara començ un període de “major col·laboració”:

La incorporació d’ERC-AM al govern comportarà alguns canvis de responsabilitats que s'anunciaran en breu. Foto CCRE.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Guia per a l'independentiste reubicat

Núria Menasanch
ESCRIPTORA

La Itàlia ingovernable

Jesús Gellida
POLITÒLEG

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>