SANT CARLES DE LA RÀPITA

Dur corrector per a la Rapitenca


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

18/12/2017

Unificació Bellvitge 4 - 0 Rapitenca

La Rapitenca tenia, en teoria, un fàcil partit al camp de la Unificació Bellvitge, però la necessitat de punts de l'equip metropolità era massa gran i el conjunt mariner ho va pagar. Primera victòria de la temporada per a la Unificació Bellvitge i ho fa de manera espectacular amb un quatre a zero al marcador, el que suposa un greu corrector per a la Rapitenca.

El Bellvitge, molt concentrat durant els noranta minuts, van dominar el partit i gairebé no van patir ocasions en contra per part d'una Rapitenca absent. Un resultat que hagués pogut ser més ampli si els homes d'Alberto Morales hagueren tingut encara més encert contra la porteria de Josué.

S'avançava el Bellvitge al minut 37 de la primera amb el gol de Toni Estalrich i amb aquest resultat s'arribava al descans.

A la represa, després de fallar una clara ocasió, la Uni ampliava el marcador amb el gol d'Ezequiel Palomares al 55. Un gol que aportava la tranquil·litat, i feia que l'afició veies més a prop la primera victòria de la temporada per a un equip molt necessitat de punts i de moral.

Amb el segon gol, els locals van jugar amb menys pressió i al minut 61, Roberto Ochoa feia el tercer per als blaus. Amb el partit sentenciat, Ochoa posava la cirereta amb el quart gol que sentenciava una ratxa de 14 partits sense guanyar i que sabia a glòria per al cos tècnic i jugadors.

En canvi la Rapitenca sofreix un dur correctiu davant d'un equip, en teoria feble. La major golejada per al conjunt mariner aquesta temporada. Les vacances de Nadal hauran de servir als jugadors d'Isaac Fernández per replantejar els pròxims partits.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>