AMPOSTA

Donen suport a persones amb trastorns mentals per millorar-ne l’autonomia


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | AMPOSTA

07/04/2017

La Fundació Pere Mata, a través del Programa de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar, ajuda un centenar de persones amb trastorns mentals i que viuen soles a fer una vida normal. Ho fan col·laborant en les seves activitats diàries, tant a la llar com amb la comunitat.

La Sandra fa nou anys que participa en el Programa de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar de la Fundació Pere Mata. En aquest temps, ha tingut al seu costat durant 10 hores a la setmana un orientador que l’ha ajudat en tasques ben diverses.

Com la Sandra, l’Ignasi també rep l’ajuda d’un treballador social des de fa 3 anys. L’Ignasi, que viu tot sol, assegura estar encantat amb aquest servei.

Aquest servei va començar el 2008 acompanyant 16 persones i actualment han passat a atendre’n més de 100 amb un equip format per 30 professionals. La idea és ajudar al desenvolupament personal de les persones amb trastorns mentals severs i que viuen al seu domicili.

Des de la Fundació remarquen que no és només un programa d’acompanyament a la llar ja que també els ajuden amb gestions administratives de tot tipus. A més de donar-los suport a l’hora d’enfrontar-se a qualsevol situació social.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>