TARRAGONA

Domínguez, convençut de la victòria de Ciutadans el 21-D


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TARRAGONA

15/12/2017

El número 4 de Ciutadans per Tarragona, Francisco Domínguez, ha donat per feta la victòria del seu partit a les eleccions del 21 de desembre. L’últim dia en què legalment es poden publicar enquestes, i amb alguns dels sondejos que apunten a una possible victòria d’Inés Arrimadas, el candidat ha dit que el repte és que Ciutadans puga guanyar amb més vots i també amb més escons que la resta de forces polítiques.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Domíngez ha assenyalat que la gent els ha començat a veure com una alternativa moderada a l’independentisme. De fet, ha dit que és possible ser la força més votada a la província de Tarragona, on ara Ciutadans té 4 dels 18 diputats en disputa. Domínguez ha assenyalat quines són les principals propostes de Ciutadans per a la demarcació.

Quant a la gratuïtat de l’AP-7, el candidat de Ciutadans ha apostat per no renovar les concessions de l’autopista, però ha preferit no avançar la posició del seu partit en relació a l’aplicació d’una vinyeta.

Finalment, ha rebutjat que s’acuse Ciutadans de ser un partit transvasista. Domínguez ha defensat l’aplicació de la directiva europea d’Aigua, però també ha criticat la demonització dels plans hidrològics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>